Ijs met fruitsalsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het fruit schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd het vruchtvlees heel fijn. Hak de muntblaadjes fijn. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Roer in een kommetje de honing, limoensap en vanillemerg door elkaar. Meng het fruit, peper, munt en dressing door elkaar en schep het in de glazen. Schep het ijs op de fruitsalsa. Dit is een lekker licht nagerecht. Is leuk om eens niet op bord of in coupe te serveren, maar serveer het gerecht in een glaasje! Het is een trend dat peper ook in zoete gerechten gebruikt wordt, gebruik niet teveel peper en snijd hem heel heel fijn. Zo krijgt je toetje een verrassende iets pittige smaak.

Ijs met fruitsalsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijn, exotische salsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitaburgers met fruitsalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadomousse met fruitsalsa
20 min
Bekijk recept
Exotische Fruitsalsa Met Kokos
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept