IJS-PROFITEROLES

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 210? C (hetelucht 190? C). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Bereid het soezenbeslag volgens de gebruiksaanwijzing.
- Vul de spuitzak met het soezenbeslag. Spuit bolletjes niet te dicht naast elkaar en van ca. 2 cm doorsnede op het bakpapier.
- Bak de soesjes in ca. 25 minuten gaar en goudbruin. Laat de soesjes afkoelen op een rooster.
- Halveer de soesjes en vul deze met roomijs.
- Plaats het dekseltje er weer op, zet de soezen ca. 1 uur in de vriezer.
- Smelt de chocolade volgens de gebruiksaanwijzing.
- Doop de soesjes voor de helft in de chocolade en laat deze hard worden.

IJS-PROFITEROLES is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Profiteroles
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Profiteroles
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Profiteroles
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolate profiteroles (chocolade soesjes)
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept