IJsbonbons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schep met een kleine ijsbolschep of meloenboor kleine gelijkmatige balletjes uit het ijs - Leg deze balletjes op een met papier beklede schaal en zet ze in de vriezer - Smelt pure chocolade au bain-marie - Haal de ijsbolletjes met een vork 1 voor 1 door de gesmolten chocolade; doe dit wel snel, anders smelt het ijs - Leg de balletjes daarna direct weer in de vriezer en laat ze daarin minstens 30 minuten staan

IJsbonbons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

IJsbonbons
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu ijsbonbons
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbonbons
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Slagroom-ijsbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

IJsbonbons
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu ijsbonbons
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsbonbons
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Slagroom-ijsbonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept