Kaasfondue 'van eigen bodem'

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het fonduepannetje goed inwrijven met het knoflookteentje. Er de in stukken gesneden kaas in doen, samen met het bier, de jenever en het in bier losgeklopt maiszetmeel. Goed mengen en op een zacht vuur laten smelten. Het fonduepannetje op het stel zetten. Het brood en de appel in stukjes verdelen. De stukjes appel besprenkelen met jenever of met citroensap. Op een stokje de stukjes brood en/of appel schuiven en in de gesmolten kaas dompelen. Tip: in plaats van appel kan ook ander hard fruit worden genomen.

Kaasfondue 'van eigen bodem' is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Hartige courgettetaart met zalm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept