Kaassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de boter op een laag vuurtje smelten. Doe de bloem bij de boter,en roer het goed door totdat er een gladde massa ontstaat. Voeg al roerend de melk erbij tot er een gladde gebonden saus ontstaat. Laat de saus nog 5 minuten zachtjes doorkoken.
- Voeg de kaas bij de saus en roer goed door totdat de kaas is opgelost.
- Maak het geheel af op smaak met zout, peper en de nootmuskaat.

Kaassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept