LamfiIets met peper en pistachenoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de pistachenoten en peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof. Meng in een ondiepe schaal het broodkruim,de mosterd en de knoflook door elkaar. Haal de filets eerst door dit mengsel en vervolgens door het pistache-pepermengsel. Braad het lamsvlees op een rooster boven een ovenschaal gedurende 20 min.Haal het vlees uit de oven,dek af, laat 10 minuten staan. Snij het vlees in plakken en dien op met spinazie en worteltjes.

LamfiIets met peper en pistachenoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept