Lamscurry met amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snipper de ui fijn en snijd het vlees in blokjes. Verhit de olie en fruit de ui +/- 2 min. zachtjes. Bak het vlees +/- 3 min. mee. Roer ondertussen de bloem door de biogarde roer. Voeg de kormasaus en de biogarde roer aan het vlees toe en roer goed. Laat het vlees afgedekt in +/- 15 min. zachtjes gaar sudderen.
- Rooster ondertussen in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.
- Knip de koriander fijn en roer de helft van het amandelschaafsel en de koriander door de curry. Strooi de rest van het schaafsel erover.
- Serveren met basmatirijst en komkommersla.

Lamscurry met amandelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Lamscurry Met Korinader En Munt
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept