Naamse suikertaart

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de gist in de lauwe melk Doe de bloem in een kom, voeg een mespuntje zout toe en maak een kuiltje Voeg de in de melk gebroken gist toe, het geklopte ei en de suiker Goed mengen Voeg beetje bij beetje de gesmolten boter toe Kneed het deeg goed en laat vervolgens 30 minuten rusten Strooi wat bloem op het werkblad en rol het deeg uit. Geef het de vorm van de taartvorm. Vet de taartvorm in met boter. Doe het deeg in de taartvorm, vul tot aan de rand. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Verdeel de kandijsuiker over het deeg. Klop de eieren los in de room. Overgiet de kandijsuiker met dit mengsel. Plaats hierop enkele klompjes boter. De over voor verwarmen op 190 °C. De taart bakken gedurende 20 à 25 minuten.

Naamse suikertaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Bruine Suikertaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Naamse suikertaart
0 min
Bekijk recept
Ballotin van jong konijn
0 min
Bekijk recept