Napolitaanse poffertjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de poffertjesmix en het water tot een glad beslag en voeg er het ei en de slaolie aan toe. Snijd voor de vulling de mortadella ragfijn en meng deze door de basilicum. Bak de mortadella kort in een beetje olie. Verwarm de poffertjespan. Leg in de holletjes van de pan 1/2 el vulling en dek deze af met een laagje beslag. Bak de poffertjes eerst aan de onderkant bruin en keer ze daarna met een vork of een prikker.

Napolitaanse poffertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkpoffertjes met ananas
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffersticks
15 min Snack
Bekijk recept

Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept