Napolitaanse poffertjes (nagerecht)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de poffertjesmix en het water tot een glad beslag en voeg er het ei en de slaolie aan toe. Snijd voor de vulling de mortadella ragfijn en meng deze door de basilicum. Bak de mortadella kort in een beetje olie. Verwarm de poffertjespan. Leg in de holletjes van de pan 1/2 el vulling en dek deze af met een laagje beslag. Bak de poffertjes eerst aan de onderkant bruin en keer ze daarna met een vork of een prikker.

Napolitaanse poffertjes (nagerecht) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept