Natte Cake

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de eieren, de suiker en het vanillesuiker in een kom en meng het met de mixer tot een romige massa. Voeg er vervolgens de melk, de olie en het cacaopoeder aan toe en meng alles goed door elkaar. Doe van dit beslag 250 gram in een kom en bewaar deze apart. Voeg aan het overgebleven beslag het meel en het bakpoeder toe en roer het goed door elkaar. Doe het cakebeslag in een ingevette ovenschaal en bak het in een voorverwarmde oven op 170 graden, ongeveer drie kwartier. Haal de gebakken cake uit de oven, laat het even afkoelen en snij het daarna in de schaal in blokjes. Verdeel het beslag dat apart was gezet met behulp van een lepel over de hele cake. Bestrooi als laatste de cake royaal met gemalen kokos en laat het in de koelkast verder afkoelen. De natte cake is klaar om geserveerd te worden.

Natte Cake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept