Natte chocoladecake

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren en het eigeel met de suiker tot een schuimige massa Smelt chocolade met boter en meng door de schuimige eieren Bestrijk ovenschaaltjes met wat boter en bloem ze in Vul de vormpjes en bak ze op 230 graden gedurende 7 minuten Laat even afkoelen en haal de vormpjes eraf direct op het bord Strooi cacao en bloemsuiker over de cakes Het gebak moet nog wat loperig zijn.

Natte chocoladecake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept