Octopus met aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Was de octopussen, snij ze in stukjes. Leg ze in een pan met water en zorg ervoor dat ze net onder water liggen. Kook het water volledig weg op een matig vuur. Doe er dan de olijfolie en de stukjes ui bij. Fruit de ui gedurende enkele minuten. Voeg er de gepureerde tomaten en de rode wijn aan toe. Als het geheel kookt, doe je er de aardappelen bij. Zet het vuur nu zachter en laat het geheel koken tot de aardappelen gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.
Voorbereiding
stijd: 45 minuten. Tip: Vervang de octopussen door scampi’s en verkort zo de bereidingstijd met 20 minuten.

Octopus met aardappelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antipasti met geroosterde octopus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Octopus met hollandse kropsla
35 min of meer -
Bekijk recept
Inktvissalada
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Ingemaakte Octopus En Rode Uienchips
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept