Paastaart met monchou

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de koekjes en roer de cacaopoeder en de boter erdoor. Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm (20 cm) en druk de bodem met een bolle kant van een lepel glad. Laat de bodem in de koelkast in 30 minuten hard worden. Week de gelatine enkele minuten in ruim koud water. Klop de slagroom lobbig met 25 gram basterdsuiker. Klop in een andere kom de monchou los en glad, Voeg de advocaat en de rest van de basterdsuiker toe en roer met de mixer tot een soepele massa. Los de uitgeknepen gelatine in 3 eetlepels heet water op. Roer de oplossing door het monchou-mengsel en verdeel het over de taartbodem. Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven. Verwijder de rand van de springvorm. Garneer de taart met de paaseitjes.

Paastaart met monchou is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Verrukkelijk zoete paastaart
60 min -
Bekijk recept