Rabarber Tiramisu

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijdt en kook de rabarber met een klein kopje suiker in een bodempje sinaasappelsap.Als ze to puree gekookt is van het vuur nemen, even laten rusten en dan de geweekte blaadjes gelatine er in oplossen. Koel weg zetten. Neem een grote platte, rechthoekige schaal en bedekt de bodem helemaal met plakken cake. Besprenkel ze met lekker wat likeur. Hierop doe je de rabarber, die al wat aan het afkoelen is. Koel wegzetten.Klop de slagroom met wat suiker stijf en schep dan de mascarpone erdoor. Goed verdelen over de rabarberlaag. Verkruimel de amarettini en strooi de stukjes er boven op. Afdekken met afdekfolie en minstens 4 uur in de koelkast opstijven.

Rabarber Tiramisu is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept