Ragoût met paprika's en zure room

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in kleine blokjes. Borstel de champignons schoon en snij grote exemplaren doormidden. Snij de selder in stukjes en de paprika's (zonder zaadjes of zaadlijsten!) in reepjes. Pel en hak de knoflook. Smelt een flinke eetlepel boter in een pan met dikke bodem. Braad daarin de vleesblokjes kort rondom aan. Kruid met peper en zout. Strooi er 1 à 2 eetlepels bloem bij en schep goed om. Leng aan met de bouillon en roer goed om. Doe er de groenten en de knoflook bij, dek af en laat ongeveer 30 minuten sudderen (of tot het vlees goed gaar is). Tip: Kruid naar smaak bij, en werk af met 2 à 3 eetlepels zure room. Met frietjes, natuurlijk, maar ook even lekker met rijst of stokbrood!

Ragoût met paprika's en zure room is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van kikkererwten met spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept