Sabayon met rode vruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vruchten spoelen en voorzichtig de steeltjes verwijderen. In een kom leggen, overgieten met de Cointreau en bestrooien met poedersuiker. Laten rusten. Ondertussen de eierdooiers en de suiker tot een schuimige massa kloppen. De wijn verwarmen en bij het eiermengsel voegen. In een warmwaterbad plaatsen en blijven kloppen tot een lichte mousse bekomen wordt. De gemarineerde vruchten verdelen over diepe borden en alles bedekken met de sabayon. Tip: deze bereiding krijgt een extra feestelijk tintje wanneer ze met poedersuiker wordt bestrooid en vervolgens enkele minuten wordt gegratineerd onder de warme grill.

Sabayon met rode vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept