Saint Honoré met fruit

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng water samen met de boter en de suiker aan de kook.
- Voeg de gezeefde bloem geleidelijk toe, neem van het vuur en meng tot een deegbal . Laat afkoelen, voeg vervolgens een voor een de eieren toe.
- Maak kleine deegballetjes, leg ze op de ingevette ovenplaat en laat ze bakken op 180°C tot ze dik en bruin zien.
- Laat afkoelen, snijd het dekseltje eraf en hol de bol uit.
- Vul met het ijs en zet de dekseltjes er weer terug op.
- Schik de bolletjes in een cirkel op een bord met in het midden de fruitmacédoine.

Saint Honoré met fruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met spinazie en Saint-Marcellin
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pain de Boulogne met Saint Albray en zongedroogde tomaatjes
15 min
Bekijk recept
Sidecar à la St. George
10 min Snack
Bekijk recept