Uiensoep met jonagold

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de ui en de aardappel in grove stukken.
- Snij 2,5 appelen in grove stukken.
- Snij de resterende halve appel in halve maantjes en daarna nog eens in drie. Smelt 1 eetl. boter en bak de ui glazig. Voeg er de aardappel en de grove appelstukken aan toe. Overgiet met de bouillon en laat gedurende 15 min. koken. Bak in 1 eetl. boter de resterende appelstukjes bruin op een matig vuur gedurende 2 à 3 min. Mix de soep tot een gladde massa en kruid naar smaak met peper en zout. Serveer in een diep bord en garneer met de gebakken appelstukjes.

Uiensoep met jonagold is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept