Vanille-ijs met espresso-notensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet 4 coupes of bakjes een half uur van tevoren in de diepvries. Meng de koffielikeur en de suiker door de hete espressokoffie. Verwarm de honing en schep de (eventueel gehakte) hazelnoten erdoor. Schep 2 à 3 bollen ijs in de koude coupes. Giet de warme koffie vlak voor het opdienen erover en verdeel daarover het honing/notenmengsel.

Vanille-ijs met espresso-notensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van asperges in knapperig jasje, sausje met noten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bananasplit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes in kerrie-notensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met champignon-notensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept