Vanillecréme met lange vingers (Zuppa Inglese)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng melk samen met de expresso en de vanillesuiker aan de kook en laat het geheel 30 minuten rusten.
- Giet de suiker bij de eidooiers en roer tot hij opgelost is, roer er vervolgens een snuifje zout door.
- Warm het eimengsel op en giet al roerend de melk beetje bij beetje bij tot de créme stijf wordt.
- Verdun de likeur met wat water en besprenkel de lange vingers.
- Doe de créme en de lange vingers laag per laag in een schaal en zet het dessert 2 uur op een koele plaats.

Vanillecréme met lange vingers (Zuppa Inglese) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zuppa inglese
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Met Lange Vingers (Zuppa Inglese)
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Zuppa Inglese
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bramentaartje met vanillecrème
70 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Peren Met Vanillecreme
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Melba
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept