Yoghurt zelf maken

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ge neemt 1 liter volle melk en verwarmt deze tot 45°C niet hoger. U voegt hier een potje van ongeveer 150 gram natuur yoghurt onder en roert dit zeer goed onder elkaar. Dan doet u dit in een thermosfles om eten in warm te houden en sluit deze goed af, en laat alles 12 uur staan en klaar is uw yoghurt. Daarna neemt u 2 soeplepels eruit en bewaart deze in de koelkast en ge hebt de start al om een volgende portie te maken. Dien op met stukjes vers fruit.

Yoghurt zelf maken is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept