Yoghurtbroodjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Beboter de bakplaat dun met boter of halvarine of invetspray;
  • 2Verwarm de oven voor op 200° C of gasstand 4;
  • 3Zeef het volkorenmeel, bakpoeder en zout in een kom;
  • 4Voeg de halvarine toe en snij deze met twee messen tot kruimes of verkruimel de halvarine met de vingertoppen;
  • 5Roer er zoveel yoghurt door tot een soepel deeg ontstaat;
  • 6Rol het deeg uit op een licht met bloem bestoven werkblad tot een deeglap met een dikte van ongeveer 1 ½ centimeter;
  • 7Steek met een koekjessteker 10 rondjes met een diameter van ongeveer 5 cm uit het deeg.
  • 8Leg de 10 deegrondjes op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven.
  • 9Bak de broodjes in ongeveer 20 minuten goudbruin. Smakelijk! Dit recept komt uit: “Diabetisch kookboek”

Yoghurtbroodjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Turkse yoghurtbroodjes met feta
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Turkse yoghurtbroodjes met feta
45 min Bijgerecht
Bekijk recept