Yoghurttaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De blaadjes gelatine in water oplossen. Klopklop bereiden met 80 ml melk. Sap van de perziken licht opwarmen (niet koken) Perziken in stukjes snijden en samen met yoghurt in een pot doen. gelatineblaadjes uitknijpen en oplossen in perziksap van het vuur weg. dit bij de yoghurt voegen en canderel toevoegen. Geheel mixen. Klopklop voorzichtig onder mengsel spatelen. Geheel in een vorm gieten en één nacht laten opstijven in koelkast. 60 kcal p.p.

Yoghurttaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-yoghurttaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-bramentaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept

Spinazie-yoghurttaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt-bramentaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept
Yoghurttaart
0 min
Bekijk recept