Zacht chocoladegebak

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7). De suiker en de eieren in een kom doen en tot schuim kloppen. De bloem toevoegen en goed mengen. De chocolade en de boter in een steelpan op laag vuur laten smelten. Het chocolademengsel bij de eieren en de bloem voegen. De bereiding in een beboterde bakvorm doen en 10 minuten in de voorverwarmde oven bakken. U kunt de bereiding ook in individuele ovenschaaltjes bakken. In dit geval de baktijd verkorten. Serveren met een bolletje vanille- of kokosnotenijs.

Zacht chocoladegebak is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Adderkeutels
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladegebak met specerijen, droge vruchten en rum
Nagerecht
Bekijk recept
Zacht chocoladegebak met pecannoten
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladegebak
30-60 min -
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept