Zachte chocolade eieren

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Combineer de boter, pudding mix en melk in een pan. Breng het aan de kook en laat 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Haal de pan van het vuur. Voeg de vanille en de suiker toe. Roer totdat het een gladde paste pasta is.
- Als het eenmaal genoeg is afgekoeld om vast te kunnen pakken kun je er ei vormen van draaien. Leg deze op een van vet papier voorziene ondergrond. Laat de eieren verder afkoelen totdat ze ferm zijn.
- Smelt de chocolade en dip hierin de eieren. Leg ze op vet papier en wacht totdat de chocolade gehard is.

Zachte chocolade eieren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept