Zachte marokkaanse broodjes

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem voeg,suiker,ei boter,gist en beetje bij beetje de melk dan het zout. Alles goed kneden tot een zacht deeg Verdeel het deeg in 16 porties deze uitrollen tot een sliert en een vorm geven. Op een met bakpapier bedekte bakplaat leggen en 1 uur laten rijzen Oven voor verwarmen op 250 graden en 10 min bakken. Boter smelten ,de suiker en vanillesuiker mengen.De gebakken broodjes met gesmolten boter bestrijken en door de suiker halen. Of met warme jam bestrijken en wat kokos erover strooien. *TIP: Verwarm de oven voor dat je begint 5 min op 50 graden en zet hem dan uit. Doe de bakplaat met broodjes in de oven.Zet onder in de oven een bord met gekookt water en laat de broodjes rijzen. De broodjes rijzen sneller en drogen niet uit door het damp van het water.

Zachte marokkaanse broodjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept