Zachte taart met bosbessen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de boter zacht worden. Was en droog de bessen. Beboter de gekartelde vorm.
- Zeef tweemaal de bloem en de gist.
- Vermeng de boter met de suiker met een houten lepel totdat u een homogene massa bekomt.
- Voeg er ??n voor ??n de eieren bij tot alles goed vermengd is. Voeg er dan de vanillegraantjes, de bloem en de bessen aan toe .
- Giet het mengsel in de vorm, strijk het deeg plat, en bak de taart in een voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen, ontvorm op een serveerschotel. Bestrooi met bloemsuiker. Dien koel op met engelse saus. Instellen Hetelucht Boven/-onderwarmte Temperatuur 170?C 180?C Schuifrail: allemaal 2e van onder baktijd: 40 minuten 45 minuten

Zachte taart met bosbessen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept