Zachte zoet sandwiches

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

meng alle grondstoffen ; kneed het deeg 15 à 20 minuten, maar gebruik niet te veel bloem en kneed goed uit ; laat het deeg 30 à 40 minuten rusten bij kamertemperatuur onder een droge doek (de voorrijs) ; verdeel het deeg daarna in stukken van 50 gr en maak er bolletjes van ; laat de deegbolletjes 15 minuten liggen en vorm daarna de sandwiches ; leg de sandwiches op een met bakpapier beklede bakplaat ; laat ze gedurende 40 minuten onder een droge doek narijzen ; strijk ze voor het bakken in met een losgeklopt ei. Bakken : In een voorverwarmde oven van 220°C. Baktijd : 12 minuten. dit recept komt uit “Bakken zonder suiker “ van Peter Balcaen

Zachte zoet sandwiches is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept