Aardappeltortilla met casselerrib en grove peper

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de aardappelplakjes in 6 el van de olie in een grote koekenpan in +/- 20 min. bijna gaar. Keer ze tijdens het bakken regelmatig. Voeg de ui toe en bak hem 5 min. mee.
- Klop de eieren los met lekker veel grof gemalen peper en zout naar smaak en voeg de aardappel met de ui en de casselerrib toe. Schep alles voorzichtig om.
- Verhit de rest van de olie en bak het aardappelmengsel in +/- 10 min. tot het bijna gestold is. Let erop dat het vuur niet te hoog staat en de onderzijde niet te donker wordt.
- Keer de tortilla met behulp van een grote deksel of spatdeksel en laat hem weer in de pan glijden. Bak hem in +/- 10 min. totdat hij net gaar is. Snijd de tortilla in punten en serveer met een gemengde salade.

Aardappeltortilla met casselerrib en grove peper is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met chorizo
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met peterselie en gekarameliseerde ui
40 min Bijgerecht
Bekijk recept