Aardappeltortilla met champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De aardappels schillen en wassen. In een pan met weinig water en zout de aardappels in +/- 10 minuten halfgaar koken. De aardappels in een zeef laten uitlekken en laten afkoelen. Daarna de aardappels in blokjes snijden.
- Intussen de champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
- In een kom de eieren en de creme fraiche doen. De helft van de bieslook erboven fijnknippen. De cayennepeper en 1/2 theelepel zout erdoor kloppen.
- In een koekenpan de boter smelten.
- De champignons en de aardappelblokjes +/- 5 minuten zachtjes bakken.
- Het eiermengsel nogmaals doorkloppen en op het aardappel-champignonmengsel schenken. Met het deksel op de pan de tortilla in +/- 10 minuten op een laag vuur gaar laten worden.
- Als de bovenkant bijna droog is, de tortilla keren en nog +/- 1 minuut bakken.
- De tortilla op een platte ronde schaal laten glijden en laten afkoelen.
- Vlak voor het serveren de tortilla in punten snijden en de rest van de bieslook erboven fijnknippen.

Aardappeltortilla met champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met chorizo
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla met peterselie en gekarameliseerde ui
40 min Bijgerecht
Bekijk recept