Aardappelwrap met zalm en groene pesto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde en in stukken gesneden aardappelen gaar in gezouten water (kan ook in de microgolfoven). Breng de room samen met de olijfolie aan de kook. Pureer de aardappelen samen met het room- en olijfoliemengsel. Breng op smaak met peper en zout en houd warm. Kook de zalm gedurende 5 à 7 min op een zacht vuur in gezouten water (kan eventueel een dag op voorhand). Laat hem afkoelen en snijd in reepjes. Verdeel de aardappelpuree over de tortillawraps. Leg de zalm in het midden van de aardappelpuree. Rol de tortillawraps op. Bak ze goudbruin in een antikleefpan met wat olie. Snijd de wraps in schijfjes en verdeel ze over 4 borden. Serveer met pesto en een toefje yoghurt. Ook lekker met gebakken lamsfilet in reepjes i.p.v. zalm. Tip: Leg de puree 10 à 15 min in de diepvries. Dankzij de stijvere puree kan je de wraps makkelijker rollen.

Aardappelwrap met zalm en groene pesto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept