Asperges met frisse knoflooksaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges van het kopje naar beneden en snijd of breek het onderste stugge stukje (± 3 cm) ervan af. Kook de asperges afhankelijk van de dikte in 15-20 min. gaar. Klop intussen de yogonaise en de zure room door elkaar. Pers de knoflook erboven uit en voeg de augurk, de peterselie en zout naar smaak toe. Rol de ham op. Giet de asperges af en leg de ham erbij. Serveer met de saus. Lekker met gekookte krieltjes.

Asperges met frisse knoflooksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept