Asperges met visbeignets

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde en schoongemaakte asperges beetgaar in gezouten water. Klop de eierdooiers los met het bier, peper en zout en roer met de gezeefde bloem tot een glad beignetbeslag. Snij de visfilets in reepjes, wentel ze door het beslag en bak ze goudbruin in hete frituurolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Klop voor de saus de eierdooier los in de hete room en roer er de kappertjes met het vocht door. Schik de asperges en de visbeignets op warme borden en nappeer met de saus. Garneer met kervelpluksels.

Asperges met visbeignets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wijtingbeignets met kruidenyoghurtdip
Snack
Bekijk recept
Visbeignets met tartaarsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met vis beignets
0 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept