Aspergesoep met Hazelnoten

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de noten in de boter goudbruin en hak ze heel fijn (in foodprocessor) Fruit de uien tot ze glazig zijn in dezelfde boter. Doe de uien met de ham ook in foodprocessor en hak het heel fijn. Roer de noten, uien en ham samen met 0,5 ltr bouillon tot een vaste massa. Verwarm de rest van de bouillon en roer het notenmengsel, sherry en evt. peper en zout er door. Laat de soep 15 min. Zachtjes sudderen. Snijd de goed uitgelekte asperges in stukken en voeg ze bij de soep. Laat ze door en door warm worden en doe als laatste de room erdoor.

Aspergesoep met Hazelnoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept