Maak eerst de tomatensaus. Verhit de olie in een pan en fruit er de ui, knoflook en selderij in gaar. Roer er de tomaten met zout en peper door, leg het deksel op de pan en laat de inhoud 25 minuten pruttelen. Verhit de oven tot 200°C (stand 6). Bestuif de plakken aubergine met bloem en haal ze door het ei. Verhit een laag gewone olijfolie van 1 cm in een grote koekenpan en bak de aubergines aan beide kanten goudbruin, Haal ze eruit en laat ze op keukenpapier uitlekken. Leg ze naast elkaar op een snijplank en bestrooi ze eerst met zout en peper en dan gelijkmatig met 25 g Parmezaanse kaas. Leg 3 basilicumblaadjes op elke plak en daarna wat plakjes mozzareila (bewaar de helft van de kaas). Rol elke plak op en leg ze met de naad omlaag, zodat ze niet opengaan. Bekleed een ovenschaal (of schaaltjes) met wat tomatensaus en leg er de rolletjes in. Schep er de rest van de saus overheen en eindig met de rest van de mozzareila en Parmezaanse kaas. Zet ze 15 minuten in de oven of totdat de bovenkant een beetje kleur heeft en begint te borrelen.