Aardappel gelach

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en het knoflookteentje en snipper deze fijn. Maak de paprika's schoon en snijd deze in kleine reepjes. Schil de aardappelen, was deze en snijd ze in blokjes. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook eventjes. Voeg de paprika, de paprikapoeder, wat peper en zout toe en laat dit even mee bakken. Voeg dan de aardappelblokjes, de bouillon en de tomatenpuree toe. Breng dit aan de kook, draai de hittebron lager en laat de gelach 20 minuten zachtjes koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Strooi dan wat gehakte peterselie over de gelach.

Aardappel gelach is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept