Amerikaans korstdeeg

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met het zout en het bakpoeder in een kom. Meet de olie af, doe het water erbij maar roer het niet. Giet de vloeistof in één keer bij de bloem en roer het met een mes vanuit het midden vlot tot de massa van de kom loslaat. Haal het deeg uit de kom en rol er met je handen een bal van. Leg de deegbal op vetvrij papier of plastic en dek het af met een tweede vel. Rol het deeg nu uit tot een lap van een halve centimeter dikte. Haal het bovenste vel weg en leg de deeglap omgekeerd in een niet ingevette vorm. Verwijder het tweede vel.

Amerikaans korstdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Snack
Bekijk recept
Varkenshaasje in korstdeeg
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Rookworsthapjes In Korstdeeg.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rookworsthapjes in korstdeeg
0 min
Bekijk recept

Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenham met gepofte appel uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid Amerikaans: Creoolse Rijst
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept