Amerikaanse visschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de visfilet af, dep ze droog met keukenpapier en snijd ze in stukjes van 3 bij 5 centimeter. Strooi wat zout en peper over de stukjes vis. Snijd de bacon heel fijn. Maak de ui schoon en snipper deze. Pel het knoflookteentje en pers hem uit. Verhit in een pan de boter en bak hierin de bacon uit. Voeg dan de ui en knoflook toe en fruit deze even mee. Doe dan de paprika, het tomatensap, de worcestersaus, citroensap en de suiker er bij. Breng dit aan de kook en laat dit eventjes zachtjes doorkoken. Leg de stukjes vis in de saus en haal de pan van de hittebron. Laat dit 30 minuten marineren. Haal de vis uit de marinadesaus en laat de vis even drogen op keukenpapier. Haal de stukjes vis door de bloem. Verhit in een pan de olie en bak hierin de vis gaar en mooi bruin. Verwarm de marinadesaus en voeg daar wat zout en een paar druppels tobasco aan toe. Leg de gebakken visstukjes op een schaal en giet de marinadesaus er over.

Amerikaanse visschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans-Amerikaanse lasagne
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept