Aardbeien in gelei

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de aardbeien, neem het staartje weg en snij ze in stukjes.
- Warm de frambozencoulis wat op en meng er de suiker onder.
- Laat de gelatineblaadjes zacht worden in wat lauw water, wring ze uit en meng ze onder de coulis.
- Leg de aardbeien in coupes, bestrooi met fijngesnipperde basilicum en draai een paar keer aan de pepermolen.
- Giet de coulis over de aardbeien en laat een paar uur rusten in de koelkast. Dien op met Chantilly-room.

Aardbeien in gelei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept