Aöli (knoflookmayonaise)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de geperste teentjes knoflook in een kom, met het brood en stamp dit goed door elkaar met een stamper of houten lepel, totdat knoflook en brood geheel met elkaar vermengd zijn. Klop er met een vork de eierdooier door. Voeg er de olie bij, in het begin druppeltje voor druppeltje, en blijf kloppen tot het mengsel dik begint te worden. Dan mag de olie er in een dun straaltje bijgegoten worden. Als alle olie gebruikt is, roer er dan het citroensap door en maak de smaak af met peper en zout. Roer er tenslotte het kokende water door.

Aöli (knoflookmayonaise) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept

Geroosterde Entrecote Met Aioli
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kip Met Warme Aioli
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aioli
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige Sausen (Aioli)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept