Chocolade Taart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 200 gr. Vet een springvorm van 28 cm. in. Smelt de chocolade (kan inderdaad in de magnetron). Roer de boter door de gesmolten chocolade. Klop de eiwitten stijf (beet zout erdoor op het laatst). Klop dooiers en suiker tot een luchtig en citroenkleurig mengsel. Voeg de bloem bij het mengsel en meng het goed. Klop het bloem/eier-mengsel onder de chocolade. Voeg 1/3 van de eiwitten aan het chocolade-deeg toe en roer alles goed door elkaar. Schep de rest van de eiwitten er VOORZICHTIG door. Doe het beslag in vorm en laat 15 min. bakken. Neem vorm uit oven en leg vorm op blik (of bedek met alu-folie). Laat de cake nog eens 12 minuten staan. Serveren op kamertemperatuur.

Chocolade Taart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept