Chocolade-bokkenpoten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De oven voorverwarmen op 120°C. Het cacaopoeder en 1 eetlepel zeven en apart houden. De eiwitten stijfkloppen, de rest van de suiker in delen toevoegen en blijven kloppen tot het eiwit dik en glanzend is. Het cacaomengsel erdoor spatelen.
- Het eiwitschuim in een spuitzak scheppen en op een bakplaat met bakpapier 12 strepen spuiten. De meringues in het midden van de oven in +/- 1 1/2 uur droog bakken.
- De meringues laten afkoelen.
- De chocolade au bain-marie laten smelten, de uiteinden van de afgekoelde meringues erin dippen en laten harden.
- Voor de cr?me de boter glad roeren met het espressopoeder, het cacaopoeder en de suiker. De botercreme in de koelkast +/- 2 uur laten opstijven en dan over 6 meringues verdelen. De andere meringues ertegenaan plakken.

Chocolade-bokkenpoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept