Chocoladefondue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Breek de chocolade in kleine stukjes en doe ze met de slagroom in een kleine steelpan. 2 Verwarm dit mengsel onder voortdurend roeren tot de chocolade gesmolten is. 3 Haal de pan van het vuur en roer de cognac erdoor. 4 Schenk de chocolade in een fonduepan of een kleine vuurvaste schaal. Houd deze warm, het liefst boven een brander. 5 Serveer de fondue met verschillende fruitsoorten, marshmallows en koekjes. Doop deze in de warme chocolade. I let fruit en de marshmallows kunnen aan fonduevorken, satéprikkers of gewone vorken geprikt worden. TIPS: Snijd grotere fruitsoorten in kleinere stukken. Fruit dat verkleurt, zoals banaan, appel en peer,moet u direct na het snijden in citroensap dopen. U hoeft geen speciale fondueset te gebruiken. Een rechaud met een waxinelichtje houdt uw fondue ook warm. Wanneer u hierover niet beschikt, kunt u de fonduepan in een kom met kokend water zetten. Leg echter altijd een onderzetter neer om uw tafel te beschermen tegen de hitte.

Chocoladefondue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min-
Bekijk recept
Chocoladefondue
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondue met een vleugje sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept