Chocoladepudding met eiwitschuim

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De melk met 75 g griessuiker aan de kook brengen de inhoud van het pakje chocoladepuddingpoeder (eventueel naar smaak cacao bijvoegen) oplossen in een weinig koude melk en al roerend bij de kokende melk gieten. Verder laten doorkoken en roeren tot de gewenste dikte bekomen is. Het kan geen kwaad de eierdooiers (na de pudding van het vuur te hebben genomen) met de pudding te mengen. De hete pudding in individuele schaaltjes of kommen gieten. die vooraf even werden natgemaakt. Laten opstijven. zo mogelijk in de koelkast. Hel eiwit met de inhoud van de pakjes vanillesuiker tot sneeuw kloppen De individuele puddingschaaltjes op schoteltjes omkeren en elke portie garneren met stijfgeklopt eiwit, en strooi er wat cacao over.

Chocoladepudding met eiwitschuim is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Spekkoek
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Dominique Persoones chocoladepudding
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding uit de oven met sinaasappelsaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oma'S Chocoladepudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept