Chocoladesalami

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rozijnen in warm water of vin santo en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Hak de amandelen en verkruimel de koekjes. Smelt de chocolade au bain marie met de boter en roer de suiker, amandelen, koekjes, oranjesnippers en sukade erdoor. Meng de rozijnen en eidooiers erdoor en laat het mengsel afkoelen. Rol van het chocolademengsel tussen folie of vetvrij papier een salami en leg hem verpakt een paar uur in de koelkast. Snijd de chocoladesalami in plakken en serveer op een schaal.

Chocoladesalami is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salame Di Cioccolato
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Salami Di Cioccolato
10-20 min -
Bekijk recept

Salame Di Cioccolato
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Salami Di Cioccolato
10-20 min -
Bekijk recept