Chocoladetaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De chocolade en de boter smelten au bain-marie. De rum en de melk bijvoegen. De eieren tot schuim kloppen met de suiker. De chocoladepasta voorzichtig door het eierschuim scheppen. De bloem door een zeef door het mengsel strooien. Goed mengen. De resterende boter in vlokjes in een vuurvaste vorm leggen en de oven 10 minuten laten voorverwarmen. Het chocoladedeeg in de vorm doen en in een matige oven van 180 graden bakken gedurende 45 min. Smakelijk !

Chocoladetaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept