Chocoladetruffels

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De melk in een pannetje gieten. De chocolade raspen, bij de melk voegen en smelten op een laag vuurtje. De boter smelten in een pannetje maar zeker niet laten koken. Onder voortdurend roeren de gesmolten boter met een houten lepel en op een zacht vuurtje bij de gesmolten chocolade gieten. Suiker en eierdooiers schuimig kloppen en door het boter-chocolademengsel spatelen. Laten afkoelen in een diepe schaal. Truffels rollen van het mengsel en door cacaopoeder rollen. Gedurende 24 uur laten opstijven in de koelkast.

Chocoladetruffels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffels
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept

Chocoladetruffels
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept