Chocomousse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De chocolade in stukken breken en smelten au bain-marie. Het eigeel schuimig kloppen met tweederde van de suiker. Wanneer de suiker volledig opgelost is, de grand marnier en het cacaopoeder erdoor roeren. De eiwitten stijfkloppen en al kloppend de rest van de suiker toevoegen. Ook de slagroom stijfkloppen. Langzaam de gesmolten chocolade door het eimengsel roeren. Voorzichtig de slagroom en het stijfgeklopte eiwit toevoegen. De mousse in schaaltjes verdelen en enkele uren laten opstijven in de koelkast. Eventueel serveren met chocoladeschilfers of bestuiven met poedersuiker.

Chocomousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocomousse taart
0 min
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Witte Chocomousse
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocomousse taart
0 min
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocomousse
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Witte Chocomousse
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept