Chrisjes Kaastaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

platte kaas + eierdooiers + stijfgeklopte room mengen In de springvorm 18 boudoirkoekjes kruimelen. Besprenkelen met wat ananassap. De vorm bekleden met de kattetongen, de platte kant in ananassap dompelen en met de bolle kant rechtop tegen de wand zetten. Gelatine in koud water weken +/- 10 min., dan uitknijpen en oplossen in de verwarmde melk met suiker. De ananas in stukjes snijden en bij het kaasmengsel voegen. Geweekte gelatine + de melk en de suiker bijvoegen. De vorm vullen en +/- 2 u. in de diepvries zetten. Dan verder bewaren in de koelkast.

Chrisjes Kaastaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Chrisje's Macaroni Met Kaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept